Lotus ruimt op

Gefeliciteerd, u heeft uw woning of boerderij te koop gezet. Een belangrijke stap. Spannend. Ik hoop dat de verkoop voorspoedig gaat. Tenslotte gun ik u graag een mooie, nieuwe start.

Nu wilt u graag uw woning of boerderij aan kant hebben. Lekker opgeruimd voor als er geïnteresseerden komen kijken. 

Opruimmoment

Verkopen en daarna verhuizen is bij uitstek hét moment om op te ruimen. Wilt u ook (echt) opruimen voordat u gaat verhuizen? Of wilt u de dozen die nu op zolder staan - ongeopend - meeverhuizen? 

Als u tegen de verhuizing opziet? Ik heb de oplossing! Ik kan u helpen. Alles netjes gesorteerd in gelabelde verhuisdozen. U hoeft dan alleen nog maar bezig te zijn met de leuke dingen, zoals bijvoorbeeld de inrichting van de nieuwe woning.

Mooie nieuwe start

Heeft u weinig tijd, geen energie, geen hulp, of vind u het lastig om keuzes te maken bij de voorbereiding van een verhuizing? Ik help u graag om orde, rust en overzicht in huis en hoofd terug te brengen.

Ik gun u een mooie nieuwe start in de nieuwe woning. U toch ook? Samen van te voren opruimen, zorgt voor een blije verhuizing en straks dubbelop genieten van uw nieuwe (t)huis. “Lotus ruimt op” helpt u graag naar rust, ruimte en overzicht.

Kleiner wonen

Gaat u kleiner wonen? Dan zult u keuzes moeten maken. Keuzes die u misschien liever niet maakt, maar wel noodzakelijk zijn. Omdat je nu eenmaal niet alles mee kunt nemen, moet je afscheid nemen van spullen. Ik kan u hierbij helpen.

Vanzelfsprekend doe ik alles in goed overleg met u, met respect voor uw spullen en uw zorgen. Dus: Geen grote container voor de deur, maar met beleid uitzoeken, sorteren en wegdoen.


Elise van Heerde
Lotus ruimt op

www.lotusruimtop.nl
06-280 401 83

foto elise lotus