Ga voor zekerheid!

Deskundige makelaar en/of taxateur nodig? De Plattelandsmakelaar is aangesloten bij VastgoedPRO, hét kwaliteitsmerk voor een deskundige makelaar en taxateur. Dat geeft u als opdrachtgever zekerheid.

 

Gegarandeerd van een gedegen advies

VastgoedPRO is hét kwaliteitsmerk voor een deskundige makelaar en taxateur. Door het keurmerk dat de Plattelandsmakelaar heeft staat u zeker voor de juiste kwaliteit en de meest recente kennis uit de markt.

 

Om als makelaar en/of taxateur lid te kunnen worden van VastgoedPRO moet worden voldaan aan strenge vereisten en aan jaarlijkse educatieve verplichtingen. De Plattelandsmakelaar is gecertificeerd makelaar en taxateur, om aan het werk te mogen gaan moet men dus naast een gedegen afgeronde opleiding, jaarlijks de verplichte bijscholing bijwonen om de certificering te behouden en dus up to date te blijven voor u als klant.

 

VastgoedPro bewaakt de kwaliteit van de aangesloten professional zodat u met een gerust hart professional kunt inschakelen. Van een aantal zaken kunt u zeker zijn bij de Plattelandsmakelaar:

*   Onafhankelijke geschillen- en tuchtrecht

*   Een professional met kennis

*   Duidelijke consumenten voorwaarden

*   Een breed professioneel netwerk

*   Samenwerking met grote vastgoed websites

 

VastgoedPRO is in het jaar 2009 ontstaan vanuit een fusie tussen LMV (Landelijke Makelaars Vereniging) en RVT (Register Vastgoed Taxateurs), deze organisaties hebben een historie van ruim 25 jaar, de LMV is opgericht in december 1987 en het RVT stamt uit oktober 1998. Aangesloten makelaars en taxateurs kunnen bij VastgoedPRO putten uit een schat aan ervaring en deskundigheid. VastgoedPRO telt ruim 700 aangesloten professionals.

 

Neem contact op