Welkom bij de Plattelandsmakelaar

De Plattelandsmakelaar is 'de' makelaar gespecialiseerd in landelijk wonen (met of zonder een bedrijfstak aan huis). Voor de aankoop- en verkoop van mooie objecten in Friesland, Flevoland, west Drenthe en west Overijssel. Verder verzorgt De Plattelandsmakelaar taxatierapporten van o.a. agrarische objecten, landelijk vastgoed, zorgboerderijen en manege bedrijven voor financiering, bedrijfsbeëindiging, erfbelasting, aankoop en verkoop.

Aan- en Verkoopmakelaar

Ik sta graag voor u klaar bij de aankoop of verkoop van uw mooie dorpswoning, landelijke woning, woonboerderij, agrarische object, manege of ander bijzonder plattelands object.

Neem contact op

 

Vrijkomend agrarisch onroerend goed

Ik help u graag met de aankoopbemiddeling of verkoopbemiddeling van bijzondere objecten. Tevens taxeer ik agrarische bedrijven van o.a. bedrijfsbeëindigers.

Meer over taxaties

 

Plattelandsmakelaar Gespecialiseerd & Gecertificeerd

De Plattelandsmakelaar is specialist in het buitengebied als makelaar en taxateur en is gecertificeerd in de agrarische en landelijke kamers van SCVM, NRVT en VastgoedPro. U krijgt altijd het juiste advies.

Meer over ons

 

Waardebepaling landelijke woning of woonboerderij

De Plattelandsmakelaar helpt u met waardebepalingen van o.a. uw landelijke woning of woonboerderij

De Plattelandsmakelaar helpt u verder

De Plattelandsmakelaar bemiddeld en adviseert in de regio Zuidwest Friesland en Zuidoost Friesland, West Overijssel, West Drenthe, Noordoostpolder en Midden Flevoland bij de verkoop, taxatie en aankoop van:

           Woonboerderijen 

           Landelijke woningen

           Zorgboerderijen

           Landelijke Bed en Breakfast 

           Vrijkomende agrarische objecten 

           Paarden objecten

           Bijzondere dorpswoningen 

           Woonkavels in het landelijk gebied

           2e Woning/vakantie woningen in het landelijk gebied

 

Ons koopaanbod

 

Hier staat misschien wel uw droomobject tussen

Kopen, verkopen of taxeren? De Plattelandsmakelaar helpt met de volgende stap.

Plattelandsmakelaar 

De Plattelandsmakelaar is onderverdeeld in drie takken:

           mijnWoonboerderij.nl: voor de aankoop, verkoop van woonboerderijen, landelijke woningen, zorgboerderijen en paardenobjecten.

           Agrimakelaardij: voor de aankoop, verkoop en taxatie van vrijkomende agrarische bedrijven, cultuurgrond en manegebedrijven.

           mijnStreekwoning.nl: voor de aankoop, verkoop van mooie of bijzondere objecten binnen en buiten de bebouwde kom in een landelijke omgeving.

 

Plattelandsmakelaar, makelaar voor dorp en platteland

"Boeren, Burgers en Buitenlui" weten de weg naar Plattelandsmakelaardij te vinden voor hun verkoop of taxatie, maar ook met de zoektocht van het gewenste object op het platteland en in de dorpen. Met regelmaat zijn er bijzondere objecten in de verkoop, misschien staat uw droom object in dit aanbod? Heeft u uw ideale woning nog niet kunnen vinden, neem gerust contact op.

Ons koopaanbod