Wilt u uw landelijk object, dorpswoning of vroegere droomhuis verkopen?

Met de Plattelandsmakelaar kunt u erop vertrouwen dat uw landelijk object, woonboerderij of dorpswoning getoond wordt aan de juiste kopers. Uw object komt maar liefst op 5 verkoopsites te staan. De Plattelandsmakelaar onderscheidt zich door kleinschalig te werken. U wordt persoonlijk geholpen en u heeft één contactpersoon waar u het gehele proces contact mee heeft. De Plattelandsmakelaar heeft mooie en bijzondere objecten op de site, veel aandacht en tijd voor u als verkoper én voor de toekomstige koper, is zeer flexibel en goed bereikbaar.

 

Verkoopmakelaar woonboerderijen en (landelijke) woningen

Net zoals het aankopen van een object is ook het verkopen van een object in een landelijke omgeving niet altijd even gemakkelijk. Het vergt de nodige kennis en tijd. Als verkoopmakelaar met verstand van het platteland wordt u geadviseerd en ondersteund bij het verkopen van uw woning, woonboerderij of bedrijf met een mooie presentatie op het internet.

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leg ik de werkwijze uit (o.a. het verloop van de verkoopbemiddeling), kunt u vragen stellen en kan ik alvast uw woning, woonboerderij, agrarisch- of ander landelijk object bekijken. Na afloop laat ik een informatieflyer achter waar alle informatie op te vinden is die u nodig heeft. Zo kunt u alles in alle rust doorlezen voordat u de knoop doorhakt.

 

Als verkoopmakelaar zorg ik ervoor dat uw woning, woonboerderij, agrarisch- of paardenobject, etc. goed vindbaar is, zowel online als offline. Alle objecten worden geplaatst op deze site onder het kopje Aanbod. Tevens worden de objecten vermeld op de websites van Huislijn, Jaap, Funda en Vastgoedvanhetland.nl. Ook worden de objecten regelmatig op Facebook en LinkedIn geplaatst. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat alle potentiële kopers uw object goed vinden. In Lemmer hangen de objecten in de raampresentatie bij mijn bezoekkantoor tegenover het Lemsterstrand. Een locatie waar veel mensen langs komen uit zeer verschillende windstreken.

Deze makelaardij is gecertificeerd bij het SCVM (stichting certificering voor makelaars)

Neem contact op

 

Waarom de Plattelandsmakelaar als Aankoopmakelaar?

Als u uw gewenste object gevonden heeft kan het zijn dat u twijfels heeft over bepaalde zaken. Als aankoopmakelaar kan ik u adviseren en ondersteunen tijdens het aankoop proces.

Meer over aankopen

 

De Plattelandsmakelaar beheert de verkoop van uw dorpswoning, woonboerderij of ander landelijk object met de zorg die het verdient, van begin tot eind. Het werkgebied is in grote lijnen de regionen van Zuidwest- en Zuidoost Friesland, Noordoostpolder, Midden Flevoland, West Overijssel en West Drenthe.