Verkoopmakelaar voor dorp en platteland

Wilt u uw woonboerderij / landelijke woning of dorpswoning verkopen? Met de Plattelandsmakelaar kunt u erop vertrouwen dat uw object getoond wordt aan de juiste kopers. Het komt maarliefst op 4 verkoopsites te staan. (plus Facebook, LinkedIn, Instagram).
Deze makelaardij onderscheid zich overigens niet om de grootste te willen zijn, maar onderscheid zich in de manier van werken, zoals veel aandacht voor u als verkoper, goede communicatie, flexibel en goed bereikbaar.

Daardoor is dit (naast alle andere leeftijdsgroepen) ook dé makelaardij voor een verkoper op leeftijd die zijn of haar boerderij of woning wil verkopen. Ik neem graag de tijd voor u om alles door te spreken en het verkoopproces zo goed mogelijk te laten verlopen en indien gewenst doe ik de eventuele begeleiding voor een aankoop voor uw volgende woning. Het hele traject door kan ik u ontzorgen.

Verkoopmakelaar woonboerderijen en (landelijke) woningen

Net zoals het aankopen van een object is ook het verkopen van een object in een landelijke omgeving niet altijd even gemakkelijk. Het vergt de nodige kennis en tijd. Als verkoopmakelaar met verstand van het platteland kan ik u adviseren en ondersteunen bij het verkopen van uw woning, woonboerderij of landelijk gelegen bedrijf.

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leg ik mijn werkwijze uit (o.a. het verloop van de verkoopbemiddeling), kunt u vragen stellen en kan ik alvast uw woning, woonboerderij, agrarisch,- of ander landelijk object bekijken. Na afloop laat ik een informatieflyer achter waarop alle informatie te vinden is die u nodig heeft. Zo kunt u alles in alle rust doorlezen voordat u de knoop doorhakt.

Als verkoopmakelaar zorg ik ervoor dat uw woning, woonboerderij, agrarisch,- of paardenobject, etc. goed vindbaar is, zowel online als offline. Alle objecten worden geplaatst op deze site onder het kopje Aanbod. Tevens worden de objecten vermeld op de websites van Huislijn, Funda en Vastgoedvanhetland.nl. Ook worden de objecten regelmatig op Facebook en LinkedIn geplaatst. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat alle potentiële kopers uw object goed vinden. In Lemmer hangen de objecten in de raampresentatie bij mijn bezoekkantoor tegenover het Lemsterstrand. Een locatie waar veel mensen langs komen uit zeer verschillende windstreken.

Neem contact op met mij

De Plattelandsmakelaar beheert de verkoop van uw dorpswoning, woonboerderij of ander landelijk object met de zorg die het verdient, van begin tot eind. Het werkgebied is in grote lijnen de mooie regio`s van Friesland, Flevoland, West Overijssel en West Drenthe.