Verkoopmakelaar (woon)boerderij Friesland, Noordoostpolder en West Overijssel

Wilt u uw woonboerderij, boerderij of manege  verkopen? Met de Plattelandsmakelaar, kunt u erop vertrouwen dat uw landelijk object  getoond wordt aan juiste kopers. De Plattelandsmakelaar beheert de verkoop van uw landelijk object met de zorg die het verdient, van  begin tot eind.

Verkoopmakelaar woonboerderij en (landelijke) woning

Net zoals het aankopen van een object is ook het verkopen van een object in een landelijke omgeving niet altijd even gemakkelijk. Het vergt de nodige kennis. Als Verkoopmakelaar met verstand van het platteland kan ik u adviseren en ondersteunen bij het verkopen van uw woning of bedrijf met een mooie presentatie op internet.

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leg ik mijn werkwijze uit (o.a. het verloop van de verkoopbemiddeling), kunt u vragen stellen en kan ik alvast uw woning, woonboerderij, agrarisch object of paarden object bekijken. Na afloop laat ik een informatieflyer achter waar alle informatie op te vinden is die u nodig heeft. Zo kunt u alles in alle rust doorlezen voordat u de knoop doorhakt.

Als verkoopmakelaar zorg ik ervoor dat uw woning, woonboerderij, agrarisch object of paarden object goed vindbaar is, zowel online als offline. Alle objecten worden geplaatst op deze site (plattelandsmakelaar.nl) onder het kopje Aanbod. Tevens worden de objecten vermeld op de websites van Huislijn, Jaap, Funda en vastgoedvanhetland.nl.

Ook worden de objecten regelmatig op Facebook en Linkedin geplaatst. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat alle potentiële kopers uw object goed vinden.

In lemmer hangen de objecten in de raampresentatie bij mijn bezoekkantoor tegenover het Lemsterstrand. Een locatie waar veel mensen langs komen.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met mij op.
Bel: 06-20320838
Mail: meinsma@agrimakelaardij.nl