Over ons

Plattelandsmakelaar Henriëtte Meinsma

Graag wil ik mij even voorstellen: Ik ben Henriette Meinsma, woon zelf op een agrarischbedrijf in de Noordoostpolder en ben plattelandsmakelaar in de mooie regio`s van Zuidwest- en Zuidoost Friesland, Flevoland en West Overijssel. En verzorg graag de aan- en verkoopbemiddeling van uw object. Mijn werkwijze is zeer transparant, goede communicatie, goed contact, betrokkenheid en flexibel.

Mijn landelijke makelaardij is onderverdeeld in drie afdelingen, te weten:

  • mijnWoonboerderij.nl: voor de woonboerderijen, landelijke woningen, zorgboerderijen en paardenobjecten.
  • Agrimakelaardij: voor vrijkomende agrarische erven en manege bedrijven.
  • mijnStreekwoning.nl: voor woningen binnen- en buiten de bebouwde kom in landelijk gebied

Ook taxeer ik agrarische bedrijven, maneges en zorgboerderijen voor o.a. financiering, staking, aan- en verkoop, etc.

S.C.V.M. en N.R.V.T. gecertificeerd

Ik ben gecertificeerd makelaar en taxateur bij S.C.V.M. (Stichting Certificering voor Makelaars) en N.R.V.T. (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Dit is een keurmerk voor een makelaar en taxateur en verzekert u van deskundigheid.

Interesse? Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, ook bent u van harte welkom bij mijn kantoor in Lemmer. (open op afspraak).

Neem contact op met mij

Vrijkomende agrarische bedrijven: laten verpauperen of herbestemmen?

Door o.a. schaalvergroting en het ontbreken van een opvolger komen er steeds meer agrarische erven vrij in Nederland. Het land wordt vaak verkocht aan de buren en het erf met gebouwen verliest de agrarische functie. Dit is ook uw adres voor de aan- en verkoop bemiddeling van vrijkomende agrarische erven: nieuwe ondernemingskansen of een combinatie van wonen en werken op een voormalig agrarisch erf.

Mooi landelijk

Heeft u plannen voor aankoop van bijvoorbeeld een woonboererij of dorpswoning? Ik kan u helpen met de aankoopbemiddeling, bel gerust voor vragen: +31 6 20320838

Neem contact op met mij