Beschrijving

Mooie woonboerderij met 4 bedrijfsschuren op een steenworp afstand van Urk en het dorp Tollebeek. In het jaar 2001 is er een royale aanbouw gerealiseerd waardoor de woning extra veel ruimte heeft (inhoud 652 m3). Het erfperceel is maar liefst 8.569m2 groot, de verdeling is als volgt: Vanaf de entree van het erf treft u een groot verhard (bedrijfs) erf aan voor werkzaamheden en parkeergelegenheid, rondom de woning en langs de schokbetonschuur bevindt zich een prachtige boerderijtuin met vijver en een royaal terras op het zuiden. En tot slot is er nog een ruimte achter de schuren voor bijvoorbeeld opslag, een groentetuin of dierenweide.
De bestemming van dit object is bedrijfsmatig, op dit moment is de bedrijvigheid: metaalbewerking / montagebedrijf.
Een unieke locatie voor de combinatie wonen en werken op 1 erf.

Indeling

Entree met hal, toilet en aanrechtblokje, een prachtige royale landelijke woonkeuken (met afwasmachine en 5 pits fornuis met combi-oven van het merk Bosch). De hal en keuken zijn voorzien van vloerverwarming. Vanuit de keuken komt u in de woonkamer met houten vloer en houtkachel, deze kamer is verbonden met een mooie hobby-, kantoor of studeer kamer middels en suite deuren met glas.
Een 2e hal met een grote raampartij voorzien van rolluiken, de meterkast, CV opstelling en de trapopgang.

Eerste verdieping

Verrassende verdieping met overloop en maar liefst 5 slaapkamers, een mooie vaste kastenwand, een badkamer met ligbad, doucheruimte, badkamermeubel, design radiator en vloerverwarming, verder is op deze verdieping een apart toilet en een witgoed opstelling aanwezig.

Tweede verdieping

De vliering kunt u bereiken middels 2 vaste (ladder) trappen

Tuin

Mooie landelijk aangelegde- en beschutte tuin met vijver en groot terras met deels een terras overkapping. Achter in de tuin treft u nog een tuinschuur van 25m2 aan.

Bijzonderheden

Schuren:
De grote goed onderhouden schokbetonschuur uit het jaar 1949 heeft een oppervlak van 442m2, een recent vernieuwd golfplaten dak (2011) en is ingericht als werk- en opslagruimte, kantoor- en ontvangstruimte met keukenblok, toilet en douche. Verder is hier nog een studio / hobbyruimte en een afdeling voor fietsen e.d. aanwezig.
Het dak van deze schuur is voorzien van 48 zonnepanelen (2013)
De overige 3 schuren zijn geïsoleerd en dienen als werkplaats en opslagruimte
schuur: 1949, oppervlak 156m2 (dak voorzien van damwand platen uit 1987)
schuur: 1985, oppervlak 208m2 (dak voorzien van damwand platen uit 1985)
schuur: 1975, oppervlak 200m2 (dak voorzien van damwand platen uit 2001)

Bijzonderheden:
-centraal gelegen tussen Urk, Emmeloord en Tollebeek
-geen asbest meer
-zeer veel ruimte in en om de gebouwen
-veel privacy in de tuin
-nabij het Tollebekerbos
-nabij het IJsselmeer
-geheel is goed onderhouden

Kenmerken