Omschrijving

Zeer nette en goed onderhouden hoekwoning in de mooie wijk de Zuidert in Emmeloord, met een openbaar parkeerpleintje voor de deur en een knusse beschutte achtertuin.  Centraal gelegen op een mooie locatie, dichtbij het centrum  en scholen met een goede verbinding naar de uitvalswegen.

Indeling

Entree met hal, een mooie garderobe gedeelte en meterkast, een lichte woonkamer voorzien van een plavuizenvloer en een gezellige eethoekopstelling. Zeer nette en goed onderhouden keuken uit het jaar 2009 met fornuis (met nieuwe oven), afzuigkap en een royale koel-en vries kast. De keuken heeft handige openslaande tuindeuren naar het terras. Vanuit de keuken komt u in een halletje met toilet, bergkast en trapopgang.

Eerste verdieping

Overloop met 3 mooie slaapkamers voorzien van goede kwaliteit PVC vloeren, nette gordijnen (blijven achter) en gloednieuwe slaapkamerdeuren. Verder treft u hier een mooie badkamer uit het jaar 2012 met douche, wastafelmeubel en toilet aan.

Tweede verdieping

De zolder kunt u bereiken middels een vlizotrap. Mooie royale ruimte met CV opstelling.

Tuin

Beschutte achtertuin met een achterom, de deur in de schutting kunt u afsluiten. Ook is er vanuit de achtertuin een zij-poortje aanwezig om naast de woning te kunnen komen. De tuin is voorzien van een vrijstaand houten schuurtje voor de fietsen e.d. en een mooi verhard terras.  Aan de achtergevel is een royale elektrische zonwering aanwezig. Achter de woning treft u nog een speelweide aan voor kinderen.
De tuin is op het zuidwesten gericht.

Bijzonderheden

-netjes onderhouden knusse hoekwoning
-centraal gelegen, dichtbij o.a. het centrum en scholen
-parkeren (openbaar) voor de deur
-gehele woning voorzien van luxaflex, dit blijft achter
-groot elektrisch zonnescherm achterzijde woning, blijft achter (3 m x 5 m)
-indien gewenst kan veel meubilair overgenomen worden
-speelruimte voor kinderen aanwezig achterzijde woning  (openbaar groen)
-kortom een prachtige hoekwoning op een mooie locatie

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. U bent van harte welkom.

Kenmerken