Taxatie paardenobjecten en maneges

Taxatie paardenobjecten en maneges van Mijnwoonboerderij

Bent u op zoek naar een ervaren taxateur die de taxatie voor onder andere paardenobjecten en maneges voor u kunt uitvoeren? Dan bent u bij Mijnwoonboerderij.nl aan het juiste adres! Mijnwoonboerderij is namelijk onderdeel van De Plattelandsmakelaar. Wij helpen u graag verder met de taxatie in de regio Friesland, Flevoland, West Overijssel en West Drenthe. Mijnwoonboerderij is gespecialiseerd in het taxeren van onder andere landelijke woningen met agrarische bestemming, agrarische objecten, woon- en zorgboerderijen en uiteraard paardenobjecten en maneges. Heeft u interesse in onze taxaties, leest u dan verder. Ook kunt u altijd onze website raadplegen voor meer over ons.

Taxatie van paardenobjecten en maneges en nog veel meer door Mijnwoonboerderij

Wij gaan graag bij u te werk om de taxatie van het landgoed te verzorgen. Onze plattelandsmakelaar komt bij u langs om te observeren en de gegevens te noteren. Op basis van alle gegevens wordt er een taxatierapport gemaakt. Er zijn veel factoren die bijdragen aan het taxeren van een agrarisch object of paarden object. Daarom bent u bij de ervaren plattelandsmakelaardij Mijnwoonboerderij aan goede adres. Onze kwaliteit kunnen wij aantonen omdat onze makelaar taxateur NRVT gecertificeerd is (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Wij maken dus onder andere taxaties voor het aan- of verkopen van landelijke objecten, bedrijfsovernames, herwaarderingen en meer. U kunt meer inlezen over onze taxaties op deze pagina.

Agrarisch makelaardij De Plattelandsmakelaar

Naast de taxaties van paardenobjecten en maneges kunt u voor veel meer verschillende taxaties bij ons terecht. De Plattelandsmakelaar is namelijk onderverdeeld in drie verschillende takken:

  • Mijnwoonboerderij.nl voor de aan- en verkoop van landelijke woningen, boerderijen en paardenobjecten
  • Agrimakelaardij.nl voor de aan- en verkoop van agrarische/manege bedrijven en cultuurgrond
  • Mijnstreekwoning.nl voor de aan- en verkoop van bijzondere objecten, zowel binnen als buiten de bebouwde kom, in een landelijke (leef)omgeving.

Wilt u meer informatie over dit soort taxaties, bel gerust met Henriette Meinsma 06-20320838