Landgoed taxatie door De Plattelandsmakelaar

Landgoed taxatie

Landgoed taxatie door De Plattelandsmakelaar

Bent u op zoek naar een bedrijf die de landgoed taxatie voor u kunt doen, voor een normale prijs? Dan bent u welkom op de website van agri makelaardij Mijnwoonboerderij.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het landelijk wonen in Friesland, Flevoland, West Drenthe en West Overijssel. Wij helpen u met het aan- en verkopen van agrarische woningen zoals woonboerderijen, maar ook met het taxeren van bijzondere plattelands objecten. Bekijk onze website eens voor meer informatie over Mijn Woonboerderij, of lees hieronder verder voor meer informatie over onze landgoed taxatie.

Laat de landgoed taxatie doen door de specialisten van Mijn Woonboerderij

Wij kunnen de taxaties doen maken voor onder andere:

  • Aan- of verkopen van landgoed
  • Financieringsaanvragen of rente aanpassingen
  • Bedrijfsovernames
  • Uit- of intreding van maatschap of BV
  • Erfbelastingen, Herwaarderingen of Bedrijfsbeëindigingen

Hierbij zullen wij voor u een taxatierapport regelen die u nodig heeft bij uw object. Wij staan voor u klaar met onze uitgebreide kennis van de huidige marktsituatie, en onze inzicht in de bouwkundige staat en de waarde van uw agrarisch landgoed. Want dit is allemaal nodig voor een goed taxatie rapport. Lees hier verdere informatie over het laten taxeren van landgoed door De Plattelandsmakelaar.

Meer informatie over De Plattelandsmakelaar en contact

U kunt alle informatie over ons bedrijf vinden op onze website. Wij van De Plattelandsmakelaar zijn namelijk opgedeeld in drie verschillende takken: Mijnwoonboerderij.nl, Agrimakelaardij.nl en Mijnstreekwoning.nl. U kunt dus bij ons terecht voor alles omtrent het aankopen of verkopen van agrarische objecten en meer. Heeft u voor de rest nog vragen, dan horen wij die graag van u. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Ook kunt u met ons chatten op onze Facebook. Hier vindt u ook de laatste nieuwtjes omtrent De Plattelandsmakelaar. Wij helpen u graag verder.