Agrarische Taxatie Mijnwoonboerderij.nl

Agrarische Taxatie Mijnwoonboerderij.nl 

Voor het taxeren van agrarische woonboerderijen, landelijke woningen, zorgboerderijen en paardenobjecten bent u bij agrarische taxateur Mijnwoonboerderij.nl aan het juiste adres. Mijnwoonboerderij is een gecertificeerd makelaar en taxateur, in het bezit van het S.C.V.M. (Stichting Certificering voor Makelaars) en het N.R.V.T. (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) certificaat. Dit is een keurmerk die u verzekert van deskundigheid voor de agrarische taxatie waar u naar zoekt.  Zo kunnen wij u helpen met de taxatie, met prijs indiceringen en met het helpen van een aankoopbemiddeling voor een mooie landelijke woning.

De agrarische taxatie laten doen door Mijnwoonboerderij

Een goede taxatie is enorm belangrijk. De taxatie wordt namelijk gebruikt voor de aankoop, verkoop, financiering of overname van agrarisch vastgoed. Dit doen wij dus voor woonboerderijen met  agrarische bestemmingen, zoals zorgboerderijen, manegebedrijven en nog meer.

Bij Mijnwoonboerderij kunt u de volgende taxaties laten aanmaken:

  • Het aankopen of verkopen van agrarisch vastgoed
  • Het aanvragen van de financiering of een renteaanpassing
  • Een bedrijfsovername
  • Het intreden of uittreden van maatschap of BV
  • Het aanvragen van erfbelasting
  • Een herwaardering laten doen
  • Aanvraag van bedrijfsbeëindiging

Om de genoemde taxaties te kunnen realiseren, is natuurlijk veel kennis nodig van de marktsituatie. Ook de bouwkundige staat, de waarde van onroerend goed en nog veel meer andere variabelen die in de taxatierapport moeten zijn van belang. Zoals u kunt zien aan de certificaten die wij bezitten, kunnen wij van Mijnwoonboerderij u goed van dienst zijn.

Meer informatie en contact

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden van plattelandsmakelaar Henriëtte Meinsma, dan kunt u hier verder lezen. Mijn landelijke makelaardij is namelijk onderverdeeld in drie afdelingen, waar mijnwoonboerderij.nl er één van is. Heeft u nog overige vragen over het laten taxeren van agrarisch vastgoed of iets dergelijks, neemt u dan contact met mij op. U kunt de contactgegevens op deze pagina vinden. Ik help u graag verder.