Agrarische taxateur gezocht!

Agrarische taxateur gezocht! 

Bent u op zoek naar een agrarische taxateur? Mijnwoonboerderij.nl is dé plattelandsmakelaar van Friesland, Flevoland, West-Overijssel en West-Drenthe. Zoals u ziet aan onze naam, zijn wij gespecialiseerd in het landelijk wonen. Wij helpen u graag verder met de verkoop of aankoop van objecten in dorpen en landelijke gebieden. Wordt er door u of iemand die u kent een agrarische taxateur gezocht? Dan bent u bij Mijnwoonboerderij op de juiste plek. Naast mijnwoonboerderij zijn wij ook een agrimakelaardij. Dit houdt in dat we ook agrarische bedrijven, maneges en dergelijke taxeren.

Agrarisch taxateur Mijnwoonboerderij

Bij Mijnwoonboerderij verzorgen wij dus naast onze andere diensten ook taxaties voor agrarisch vastgoed. Een goede taxatie is enorm belangrijk bij de verkoop, aankoop, overname of financiering van (agrarisch) vastgoed. Wij verzorgen waardebepalingen voor onder andere woonboerderijen, landelijke objecten en ander agrarische vastgoed. Daarnaast taxeren wij ook dorpswoningen, en nog veel meer. Mijnwoonboerderij bezit de S.C.V.M. en de N.R.V.T. certificaten. Dit kan u allemaal vinden op deze pagina. Het taxeren van agrarisch vastgoed is niet hetzelfde als het taxeren van ander vastgoed. Dit is zo omdat er verschillende aspecten zijn aan bijvoorbeeld een woning of landgoed die de taxatie bepalen. Bij ons heeft u dé agrarische taxateur gevonden die door u gezocht werd; wij bezitten namelijk alle vaardigheden die er nodig zijn om uw woonboerderij o.i.d. te taxeren.

Contact & Meer informatie

Heeft u bij ons de agrarische taxateur gevonden die gezocht werd? Neem dan contact met ons op. U kunt ons een mailtje sturen, of u kunt ons bellen. Onze contactgegevens vindt u op deze pagina. Bent u nieuwsgierig naar alle diensten die Mijnwoonboerderij onderneemt? Dan kunt u natuurlijk onze website raadplegen. Ook kunt u hier meer informatie vinden over ons. Voor alle overige vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!