Verkoopstyling Vastgoed

Haal het maximale uit uw woning met verkoopstyling!

U bent van plant uw woning, bedrijf of boerderij te koop te zetten of u probeert uw woning al een tijdje te verkopen, maar zonder succes. Het loont om uw woning door middel van verkoopstyling optimaal te presenteren met behulp van José van Woonstins.

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de woningzoekenden al binnen een minuut besluit of ze een woning willen kopen of niet. Puur op gevoel. Tussen alle woningen die te koop staan moet die van u er dus meteen uitspringen.

Verkoopstyling zorgt voor een optimale presentatie van uw woning. Het gaat er bij verkoopstyling niet om dat er iets mis zou zijn met uw persoonlijke smaak. Het gaat puur om de presentatie van uw woning aan een potentiële koper. Met als doel het sneller verkopen van uw woning.

Waar let een woningzoekende op?

Kopers hebben vaak moeite om door een inrichting heen te kijken en uit ervaring blijkt dat men graag een goed onderhouden, opgeruimde en lichte woning koopt, waar men zo weinig mogelijk aan hoeft te doen. U kunt dus beter investeren in verkoopstyling om uw woning te verkopen dan dat u € 5000,- tot € 10.000,- in vraagprijs daalt doordat de verkoop op zich laat wachten.

Kartonnen meubels voor uw leegstaande woning.

Ik kan u ook van dienst zijn met het inrichten van uw leegstaande woning. Met kartonnen meubels laat ik zien hoe een woning smaakvol ingericht kan worden. Het karton, bijvoorbeeld een kast of tv-meubel is voorzien van een cover met fotoprint. De banken en fauteuils zijn voorzien van een stoffen hoes voor een realistisch effect! Vaak willen kijkers al op de bank gaan zitten, zó echt en realistisch is de uitstraling!


José Melein
Woonstins

www.woonstins.nl
06-83216534

logo jose woonstins