Agrarisch- en landelijk makelaar voor verkoop van woonboerderij, agrarischobject of paardenobject

 
U zoekt een plattelandsmakelaar om uw boerderij, woonboerderij of ander landelijk object te verkopen?

Mijn naam is Henriëtte Meinsma. Ik ben verkoopmakelaar van landelijke woningen, woonboerderijen en (vrijkomende) agrarische objecten.


Landelijk onroerend goed aanbieden in Friesland, Flevoland en West Overijssel 


In Friesland, Flevoland en Overijssel wordt veel landelijk onroerendgoed aangeboden. Wanneer u uw woonboerderij, manege of agrarisch object te koop wilt zetten, is het van groot belang dat u een verkoop makelaar vindt die veel ervaring heeft met wonen en werken op het platteland. Ik ben opgegroeid in en om agrarische bedrijven en hippische bedrijven. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies waar u het over heeft en kan ik zeer nauwkeurig de waarde van uw object inschatten. Ik ben bekend met veel regels en feiten van landelijk onroerend goed.

Landelijk- en dorpsvastgoed is echt mijn specialiteit


Vele mensen hebben inmiddels hun (vrijkomend) agrarisch onroerend goed, manege of landbouwgrond via mijn makelaardij verkocht. Vele woonboerderijen zijn door mijn makelaardij verkocht aan mensen die graag vrijstaand en landelijk willen wonen. Ook in een klein landelijk dorp kunt u heel mooi, fijn en prettig wonen, maar wellicht wilt u op dit moment uw landelijk- of dorpsobject verkopen? Hier kan ik u heel goed bij helpen. Diverse eigenaren hebben hun bijzondere- of mooie dorpswoning bij mij als verkoopmakelaar geplaatst en vervolgens op een prettige manier verkocht. Mijn werkwijze is transparant met een zeer goede cummunicatie en deskundigheid. Hier zijn verkopers erg content mee.

Woonboerderij, zorgboerderij, manege of landbouwgrond overkopen


Wanneer u o.a. uw woonboerderij, zorgboerderij, landbouwgrond of paardenobject wilt verkopen, dan bent u bij mij als verkoopmakelaar van deze objecten op de juiste plaats. Ik werk nauwkeurig, ik weet uit ervaring waar ik het over heb en heb een zeer gedegen kennis van deze landelijke markt. Ik ben gespecialiseerd en gecertificeerd in het taxeren van agrarisch onroerendgoed, landelijk onroerdengoed en hippisch onroerendgoed.

Wilt u uw agrarisch- of landelijk object aanbieden of bent u op zoek naar een waardebepaling van uw dorpswoning of woonboerderij, bel mij of stuur mij een e-mail. Ik help u graag verder.


Henriëtte Meinsma, uw Plattelandsmakelaar