Agrarisch- en landelijk makelaar voor verkoop van woonboerderij, agrarischobject of paardenobject

 
U zoekt een plattelandsmakelaar om uw woonboerderij of ander landelijk object te verkopen?

Mijn naam is Henriëtte Meinsma. Ik ben verkoopmakelaar van landelijke woningen, woonboerderijen en (vrijkomende) agrarische objecten.


Landelijk onroerend goed in Friesland, Flevoland en Noordwest Overijssel en Zuidwest Drenthe


Op het platteland van Zuidwest en Zuidoost Friesland, Flevoland, Noordwest Overijssel en Zuidwest Drenthe ligt mijn mooie werkgebied.
Wanneer u uw woonboerderij, manege of agrarisch object te koop wilt zetten, is het van groot belang dat u een verkoop makelaar vindt die veel ervaring heeft met wonen en werken op het platteland. Ik ben opgegroeid in en om agrarische- en hippische bedrijven. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies waar u het over heeft en kan ik de waarde van uw object goed inschatten. Ik ben bekend met de voorkomende regels en feiten van landelijk onroerend goed. 

Landelijk vastgoed is mijn specialiteit


Deze makelaardij begint waar de stad eindigt. Vele mensen hebben inmiddels hun (vrijkomend) agrarisch onroerend goed, manege of landbouwgrond via mijn makelaardij verkocht. Vele woonboerderijen zijn door mijn makelaardij verkocht aan mensen die graag landelijk willen wonen. Ook ben ik in de dorpen actief met mijn makelaardij. Diverse eigenaren hebben hun bijzondere- of mooie dorpswoning bij mij als verkoopmakelaar geplaatst en vervolgens op een prettige manier verkocht. Mijn werkwijze is transparant met een zeer goede cummunicatie en deskundigheid. Hier zijn verkopers erg content mee.

Woonboerderij, zorgboerderij, manege of landbouwgrond verkopen


Wanneer u o.a. uw dorps woning, woonboerderij, zorgboerderij, landbouwgrond of paardenobject wilt verkopen, dan bent u bij mij als verkoopmakelaar van deze objecten op de juiste plaats. Ik werk nauwkeurig en heb veel kennis van deze landelijke markt.
Verder ben ik ook gespecialiseerd en gecertificeerd in het taxeren van agrarisch onroerendgoed, landelijk onroerdengoed en hippisch onroerendgoed.

Wilt u uw agrarisch- of landelijk object aanbieden of bent u op zoek naar een waardebepaling van uw dorpswoning of woonboerderij, bel mij of stuur mij een e-mail. Ik help u graag verder.


Henriëtte Meinsma, uw Plattelandsmakelaar